LONDON, ENGLAND - JANUARY 04: Guests and Richard Biedul wearing brown blazer, black button shirt, rust brown pants seen outside Edward Crutchley during London Fashion Week Men's January 2020 on January 04, 2020 in London, England. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)
Tatil defterini kapatıp, şehre yavaş yavaş dönmeye başladığımız bu günlerde, hem ofis hayatınıza uyum sağlayabilecek hem de günlük yaşantınıza kolayca adapte edebileceğiniz, sezonun öne çıkan sokak stillerini derledik.

Karakterli Trikolar

Geçiş sezonlarının aranan yıldızı triko alışverişine başlamanın tam zamanı! Sonbahar aylarına girişi yapmaya hazırlanırken, gardırobunuzu da yeni sezona ve şehre adapte etmek istiyorsanız sizin için seçtiğimiz parçalara göz atabilirsiniz.

Dış Giyimin Öncüleri

Deri ceketler, trençkotlar, jean ceketler ve dahası. Sezonla arasını iyi tutan ve zamanı geldiğinde görevini başarıyla icra eden ince ruhlu ceketlerin sırası gelmek üzere. Sezona giriş yapmadan önce şehre dönüş fırsatları E-Turan AVMde!

Her Daim Favori

Her erkeğin gardırobunda mutlaka bulunması gereken bir şey varsa, o da kesinlike iyi bir jean pantolondur. Zamanı geçmeyen, sezonsuz ve kurtarıcınız olan sokağın stil üniforması bu sezon da sizinle birlikte!